Mutlu Bebeklerin Cimcime Anneleri

21 Nisan 2013 Pazar

TATIL ÖNERISI / HILTON DALAMAN RESORT SPA

Hatırlarsanız tatil önerilerinizi gönderin sizlerin adıyla yayınlayalım demiştim. Çok severek takip ettiğim başarılı blogger Kokosh Girl sizler için hemen tatil önerisini hazırlayıp gönderdi.
Kendisine bu güzel yazısı için çok teşekkür ediyorum.. Kokosh Girl hatta şimdilerde KokoshAnne 'yi mutlaka takip etmenizi öneririm.. Bu arada kendisi cidden çok kokosh ;) 
http://twitter.com/KokoshAnne
https://www.facebook.com/KokoshAnne
http://www.kokoshanne.com/

Sizler de tatil, gezi, mekan önerilerinizi gezenticimcime@gmail.com adresine gönderin sizin adınızla yayınlayalım :) 


Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa / KokoshAnne


Her sene Nisan- Mayıs gibi beni olduğu gibi herkesi bir tatil heyecanı sarıyor. Haliyle tatil planları yapılmaya başlanıyor bizim ailedeJ Bu sene tatil programımıza bir minik üye eklendi. Bu zamana kadar hiç bu kadar detaylı bir arayış içerisinde olduğumu hatırlamıyorum. Valizimiz neredeyse hep hazırdır, Erol hadi dediği anda ertesi günü düşeriz yollara. Kafamıza göre bir yer buluruz, keyfimize göre hareket ederiz. Alin’in hayatımıza katılmasıyla hem bebekle rahat gidebileceğimiz hem de eğlenebileceğimiz bir yerde tatil yapmak istedik. Kışın Alin’i anneanneye bırakıp birkaç günlük tatiller yaptık. Bu onunla gideceğimiz ilk tatilimiz olduğu için çok heyecanlıyız. Yakın bir zaman önce Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa’yı tanımamla tüm seçenekleri bir kenara ayırdım. Kafamda bir soru işareti bile olmadan Haziran için rezervasyonumu yaptım bile. Hemen otel hakkındaki detaylara geliyorum. Kimbilir belki de tatil rotanızı belirlemenize yardımcı olur. Hilton Dalaman 176.000 metrekare alan üzerine kurulmuş, Akdeniz ve Ege’yi birleştiren Dalaman’ın turkuaz sularının eşlik ettiği, Dalaman Çayı’nın usulca denize döküldüğü noktada konumlanmış, Türkiye’nin ilk, Avrupa’nın ikinci Hilton Worldwide Resort’u. Tercih ve ihtiyaçlara göre tasarlanmış 410 odası, dünya mutfaklarından eşsiz lezzetler sunan 6 restoranı (Özellikle Uzakdoğu ve Hint restoranı için sabırsızlanıyorum), kapalı ve açık olmak üzere 10 havuzu, içinde kaybolabileceğiniz kadar büyük Spa merkezi bulunuyor. En hoşuma giden yanı ise her yaş grubunun rahatlıkla gidebileceği bir yer olması. Hem çocuklu ailelerin hem de eğlenceye doymak isteyenlerin tercih ettiği bir otel olması çok güzel değil mi? Çocuklar için ise herşey düşünülmüş. Hilton Dalaman, farklı yaş gruplarından çocuklar ve onların yaşlarına özel aktivitelerle eğleneceği bir tatil adresi. 4 ile 17 yaş gurubundaki çocuklar için farklı KidsClub’lar bulunuyor.






4-7 yaş grubu çocuklara göre tasarlanan Groovy Kidz, keyifli aktivitelerle kişisel gelişimlerine yardımcı olurken, 8-12 yaş grubundaki çocuklar için düzenlenen Cool Kidz grubunda ilgi çekici oyunlar oynuyorlar. Kurabiye, maske, kolye yapımı, spor olimpiyatları, havuz ve plaj oyunları, oyun parkı aktiviteleri ise çocuklar için düşünülmüş detaylardan yalnızca birkaçını oluşturuyor.

Ayrıca 13-17 yaş grubu gençler için de hem sosyal hem de kişisel programların yapıldığı Teenager kulübü varmış. Gençler, gündüz açık alanda yapılan spor aktivitelerinin dışında, Teenager Kulübü olan Prive Teen’de zihinsel, sanatsal ve eğlenceli aktivitelere katılabiliyor. Teenager’lar için akşamları da karaoke geceleri, sinema geceleri, gece plaj voleybolu gibi özel etkinlikler düzenleniyor.

Kids Club’ın içinde ayrı bir mutfak ta açmışlar bu sezon. Çocukların seveceği özel mönüler sunacaklarmış.

İnsanın çocuk olası geliyor walla 






Bir harika haber de 2 ila 12 yaş gurubu arasındaki çocuklar için dilerseniz ekstra olarak bebek bakıcısı hizmeti alabiliyorsunuz. Yani o akşam uykusunu rahat rahat yatağında uyurken siz eşinizle otelde bulunan RoofRouge’da keyifli dakikalar geçirebilirsiniz.

Çocuklu ailelerin rahat edebilmesi için herşeyin düşünüldüğü otelin ünlü isimlerden oluşan müdavimleri de bulunuyor. Bebek’teki Happily Ever After’ın sahibi Ayşe Kucuroğlu, 5 çocuğu ile birlikte Hilton Dalaman’ı tercih eden isimlerden. Bir yandan tatilini yaparken bir yandan çalışan Kucuroğlu, Temmuz ayını Mini Club’da çocuklara özel hazırladığı mönüler ve workshopları ile Hilton Dalaman Sarıgerme’de geçirecek.

Kısacası Hilton Dalaman Resort & Spa hakkında yazılan tüm övgüleri hakediyor. Aile ile birlikte geçirilecek huzurlu, keyifli ve eğlenceli bir tatil için Hilton Dalaman harika bir seçim olabilir.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Merhaba ziyaretçi Cimcime,
Yorumun kısa sürede yayınlanacaktır..
Teşekkürler