Mutlu Bebeklerin Cimcime Anneleri

28 Ağustos 2012 Salı

Merbaby -Merwedding Events & Gifts

Ben şimdi sabah akşam, nerde ne var kim ne yapmış, bebek şekeri, oda süslemesi, hastane odasında neler yapılabilir diye didik didik ediyorum ya hani.. Bloglara bakıorum.. Organizasyon firmalarına bakınıyorum falan..Hoşuma giden bir sürü şeyle karşılaştım... kaydettim not aldım vs..

Ama sadece birinde karar kıldım MerBaby  :)

İtiraf etmeliyim ki , Merwedding 'in sahibi Merve benim arkadaşım olur :)
Hemde çocukluk arkadaşım, düşündüm de Sindy bebeklerimiz vardı bizim bu Barbilerden de önce ( ayy yaş çıktı ortaya) , onlarla oynardık sabah akşam.. Şimdi gerçek bebeklerimiz için konuşuyoruz..


Sen şimdi arkadaşına torpil geçersin diyeceksiniz de işin aslı öyle değil.. Gerçekten , Merve' nin farklı bir yanı var diğerlerinden.. Amacı iş kapmaktan ziyade farkıyla öne çıkmak.. İlhamını da yakışıklı oğlundan alıyor :)

Daha çok butik işler yapmayı seviyor.. Yaptığı işten zevk alsın istiyor..

Hastane odası süslemesi için kendisinden yardım istedim :) şunlar şunlar olsun mu bunlarda olsa mı diye başının etini yicem beklesin o daha ..O zevkli süslemeleri ve sunumları için 3 ay daha beklemem gerekiyor..

Baby Shower bana göre değil cimcimeler, ayy ben isteyemem kimseden onu alın bunu alın, bide daha ortada ele gelen bi bebiş yok ki, ee arkadaş eş dost zaten beni bütün gün görüyor velhasıl babyshower hiiiç benlik değil :) yapmıyorum o yüzden..


Amaaa, ya hastane süslemesi, ya mevlüdü, efendime söyliyim, anı defteri, altın yastığı kapı süsü ( o tüllerden hiç hoşlanmıyorum) , lahusa şerbetleri, lokumlar, kurabiyeler, bademler... ayy çok heyecanlı..


Sevgili Merve'ye bu konuda güvenim sonsuz.. Kaliteli ve diğerlerinden farklı birbirinden güzel sunumlar çıkaracağından şüphem yok.. Geçen gün dedimki, '' peki Merve gecenin bir yarısı doğuma gidersem napıcaz''  - ''merak etme sabah 7 de en geç hastanedeyim ben''  dedi :) yuppiii :)


Sadece Baby değil, Düğün Organizasyonlarında, Çocuklarınızın doğum günlerinde, sünnetlerinde de farklı olmak istiyorsanız buyrun bir göz gezdirin ; http://www.merwedding.com/anasayfa

Adres : Cemil Topuzlu Cad. Beyaz Köşk Apt. No:103 Daire:1 (Caddebostan Rakkas karşısı) Caddebostan Kadıköy


Bunlar benim hoşuma giden , hastane odası süslemeleri ;







3 yorum:

  1. Ayyyy cok tatlı bunlar begus;)

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Adsız :) keşke adını yazsaydın :) kim yaptı şimdi bu yorumuuuuu :)

    YanıtlaSil
  3. Fikirlerin çoğunu Leyla Event den alıntı olduğunu hatırlatın ltf arkadaşınıza. Emek hırsızlığı iş ahlakına sığmaz.

    YanıtlaSil

Merhaba ziyaretçi Cimcime,
Yorumun kısa sürede yayınlanacaktır..
Teşekkürler