Mutlu Bebeklerin Cimcime Anneleri

24 Ağustos 2011 Çarşamba

Onlar Ayakkabı değil, Onlar Sanemiko !!















Nasıl güzeller nasıl..

Gördüğüm anda vurulduğum ve bugüne kadar gerçekten gördüğüm, en güzel ayakkabı ve çanta tasarımları..Pardon Sanemikoları :)



Siteyi keşfettiğim anda ilk işim, bu eşsiz tasarımların sahibi Sevgili Sanem Sevgen ile iletişime geçip blogda yayınlamak üzere izin almak oldu.. O cicibici ayakkabıları tasarlayan elbette en az onlar kadar cicibici bir insan olacaktı bana göre..Yanılmamıştım ! Tüm sevecenliği ile '' blogunuza konuk olmaktan büyük mutluluk duyarım'' der demez, sabah sabah ilk işim sizlerle paylaşmak oldu..


Günlük ayakkabı çanta ve hamile koleksiyonları dışında , ''Sanemiko Bridal shoes '' tasarımları ilk anda vurulduklarımdan:) Diğer tüm tasarımlarıda bir o kadar harika..

Zevk ve yaratıcılığın buluştuğu nokta tek kelimeyle..


Malum bekar bir çok kız arkadaşım var, dedim ki kendi kendime '' hadi cimcime hemen paylaş kızlarla yoksa neden söylemedin diye başının etini yemesinler :) '' bundan sonra katıldığım her düğünde ilk işim, Gelinlerin ayaklarına bakmak olacak sanırım..



Nasıl temin edeceğinize gelecek olursak eğer,



Sanemiko'ları internet üzerinden sanemiko@gmail.com adresinden Sevgili Sanem Sevgen'e ulaşarak temin edebilmenin dışında; Ankara, Bodrum, Bursa,İstanbul, İzmir, Sakarya'dan da ulaşabiliriniz..



Tüm detaylar için,






İşte vurulduğum sanemikolar,



























Sanemikolar, % 100 Deri olmakla birlikte tamamen el yapımı ve el boyaması.. Yani üstünde gerçekten büyük bir emek ve sanatsal değer taşıyor bana göre..


Sevgili Sanem Sevgen'i bu güzel tasarımları için kutluyor, blogumuza renk kattığı içinde ayrıca çok ama çok teşekkür ediyorum..




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Merhaba ziyaretçi Cimcime,
Yorumun kısa sürede yayınlanacaktır..
Teşekkürler