Mutlu Bebeklerin Cimcime Anneleri

2 Şubat 2012 Perşembe

Geçen Ay Ne Yaptıgını Biliyorum :)

Bu karlı günde yapılacak en güzel şey post yazmak sanırım.. uzun zamandır, bloga bunlarıda yazıyım şunları da paylaşıyım diye bütün gün kafamda dolaşıp duran cümleler, Pc başına geçince bir anda silinip gidiyor du aklımdan..

Yılbaşından beridir neler yapıyorsun cimcime derseniz, İnanın Şubat ayına nasıl geldik hiç anlamadım..
Zaman ne kadar hızlıca akıp geçiyor.. Çok büyük beklentilerle girdiğimiz 2012 yılında doğrusunu söylemek gerekirse, değişen çokda bişey olmadı :)

Boğuştuğum Faranjit dışında sağlığım da iyi..
son 1 ayda neler yaptım kısaca sizinle paylaşıyım :)

Dizi manyaklığıma bir yenisi ni daha ekledim, TRT 'de yayınlanmaya başlayan 80'ler..
İzleyeniniz varmı bilmiyorum ama beni alıp götürüyor o yıllara.. her detayında, eski günleri anımsıyorum.. bende 80 ler çocuğuyum o yüzden beni inanılmaz kendine çeken bu diziyi izlemenizi tavsiye ederim :)

Benim bir çok ( doğrusu yüzlerce) rejim deneyimleri koleksiyonuma 1 tane daha ilave ettim:)
Aranızda yapan varmı , varsa beni aydınlatırsanız çok sevinirim.. DUKAN diyetine başladım.. Peynir,et, yoğurt vb.. yemekten ölücem sandım :)  He kilo da verdim vermesine  ama buda bana göre değilmiş onuda test etmiş oldum.. Ve 5. günün sonunda bıraktım cimcimeler.. aman napıyım ben böyle daha güzelim :)

2012 'de şansım rağver giderse, anne olmaya karar verdim.. Efenim sorumluluk sahibi bir bayan olarak doktoruma  gittim, tüm sağlık kontrollerimden geçtim, turp gibiyim çok şükür..

Kitaplığımda okunmayı bekleyen kitaplarımdan 2 tanesini bitiridim..

Geçen sene aldığım ama bir türlü izleme fırsatım olmayan bir film izledim. 2010 yapımı INCEPTION - başrolde Leonardo Dicaprio oynuyor.. Yaşlanmış adam yahu.. birde filmi izlediniz mi siz ? Rüya içinde rüya , rüya içinde rüya...  yok arkadaş bu filmlerde bana göre değil.. Beynim patladı anlamak için..He burada filmdeki olayı da çözdüm yani :) Ama bana böyle düz, konusu belli, aşklı meşkli, duygusal filmler gerek.. ne işim olur benim aksiyonla, kurguyla onla bunla yazık oldu 3 saatime.. Pek bişey katmadı bana film.. Ne katacaktı ki zaten milletin rüyasına girip fikirlerini mi çalacaktım bende ki de laf :)))

Neyse,

Son 1 haftadır delirmiş gibi yağan kar sayesinde, iş yerine 3 km yol yürüyerek gelip gittiğim için, bel fıtığımda delirdi:) 3 km uzun değil ama siz bide onu dizinize kadar kar içinde yürüyün de bakalım kısa mı uzun mu :)

Velhasıl yeni yılın ilk ayını da kazasız belasız çok şükür atlattık be cimcimeciklerim:)

Ben sizin de neler yaptığınızı çok merak ediyorum.. Neler yaptınız, Nerelere gittiniz? hayatınızın aşkını buldunuz mu mesela bu 1 ay'da, Hangi filmleri seyrettiniz, neler aldınız, :) ne biliyim işte paylaşmak istedikleriniz varsa büyük merakla yorumlarınızı bekliyorum..

Hepinizi kocaman öpüyorum...

:)

4 yorum:

  1. Cimcimecik, farenjit demişşsin, ben de boğuşuyorum kendisiyle... 2012'de yaptığım şeyleri şu anda yazamıyorum çünkü o kadar zamanım yok ama, farenjitle ilgili birkaç öneride bulunabilirim.
    + Kekik çayı; kaynar suyu 1-2 tatlı kaşığı kekiğin üzerine döküp kapalı bir bardakta yaklaşık 10 dk. bekletiyorsun. Sonra da 1 tatlı kaşığı pekmezle tatlandırıp içiyorsun. (Pekmez miktarını istediğin gibi ayarlayabilirsin aslında.) Zaten içerken anlıyor insan iyi geldiğini...
    + Tuzlu su; bunu yapmak kekik çayı kadar keyifli değil ama iyi geliyor. 1 çay bardağı ılık suya 1-2 çay kaşığı tuz atıp karıştırıyorsun, tuzlu suyu burnundan genzine kadar çekiyorsun.
    + Karanfil; gün içinde minik tutamlar halinde karanfil çiğnemek de iyi geliyor...
    Çok geçmişler olsun!! Havalar çok fena, dikkat etmek lazım ;)

    YanıtlaSil
  2. merhaba :) evet sarıyerde karda yürümek baya zordu. En kötüsü de buzlanmaydı. Şu bir haftada sanki yaşlandım çok yorgun hissediyorum kendimi. gezenti cimcimecim ben bu günlerde sevgi perdesine ayırıyorum boş vakitlerimi, birgün adlı filmi aldım izlemek istiyorum ama bilgisayardaki bir programda problem oldugundan izleyemedim daha. anne olmayı düşünmene sevindim. hayırlısı olsun . bu kadar özletme kendini bi daha lütfen

    YanıtlaSil
  3. yok şekercim özletmem merak etme:) daha ben sevgi perdesi için ne yapıcam bilmiyorum ne güzel şeyler gelmiş..

    emeğine değecek bence:)

    YanıtlaSil

Merhaba ziyaretçi Cimcime,
Yorumun kısa sürede yayınlanacaktır..
Teşekkürler